Verwaltung

Par Apvienotās Karalistes pilsoņu tiesībām pēc Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES parakstīt Eiropas pilsoņu iniciatīvu par ES pilsonību

Petitioner
7 Supporters 7 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksts attiecas uz Eiropas pilsoņu iniciatīvu ar nosaukumu "Pastāvīga Eiropas Savienības pilsonība", kuru patlaban ir iespējams parakstīt. Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas, ka pēc Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES daudzi Apvienotās Karalistes valstspiederīgie šo Eiropas pilsoņu iniciatīvu vairs nevarēs parakstīt un netiks iekļauti šajā iniciatīvā, kas, iespējams, varētu tiešā veidā ietekmēt viņu kā ES pilsoņu tiesības. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Eiropas Komisija jau ir apstiprinājusi, ka to Apvienotās Karalistes pilsoņu paraksti, kuri pirms Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES ir atbalstījuši šo Eiropas pilsoņu iniciatīvu, pēc izstāšanās vairs netiks ņemti vērā. Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu izskatīt šos jautājumus un rīkoties, lai visiem ES pilsoņiem vienlīdzīgā veidā garantētu ES pilsonību un ar to saistītās tiesības.

openPetition international