Verwaltung

O pravici državljanov Združenega kraljestva, da podpišejo evropsko državljansko pobudo o državljanstvu EU po izstopu Združenega kraljestva iz Evropske unije ,

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
7 Supporters 7 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Peticija zadeva odprto evropsko državljansko pobudo o stalnem državljanstvu Evropske unije, za katero se trenutno zbirajo podpisi. Vlagatelj peticije je zaskrbljen, ker številni državljani Združenega kraljestva po izstopu Združenega kraljestva ne bodo več mogli podpisati evropske državljanske pobude in ne bodo mogli sodelovati pri pobudi, ki bi lahko neposredno vplivala na njihove pravice, ki jih imajo kot državljani EU. Navaja, da je Evropska komisija že potrdila, da se podpisi državljanov Združenega kraljestva, ki to pobudo lahko podprejo pred izstopom Združenega kraljestva iz EU, po izstopu ne bodo več upoštevali. Vlagatelj peticije poziva Evropski parlament, naj obravnava to vprašanje in si prizadeva za ohranitev državljanstva EU in s tem povezanih pravic enako za vse državljane EU.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now