Verwaltung

O potrebe rovnakého uznania futbalových rozhodcov v Európskej únii

Luis Rodriguez
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched 14/01/2020

Predkladateľ petície sa sťažuje, že predpisy týkajúce sa futbalových hráčov a ich úloh sa v jednotlivých členských štátoch EÚ líšia a že v niektorých štátoch neexistujú žiadne predpisy. Predkladateľ petície poukazuje na to, že právne postavenie európskych pracovníkov musí byť rovnaké, pretože ak pracovník vykonáva určitú prácu v jednej krajine EÚ, musí mať rovnaké postavenie a uznanie v ktorejkoľvek inej krajine EÚ a nesmie byť vystavený žiadnej forme diskriminácie. Predkladateľ petície žiada, aby sa uskutočnila štúdia na preskúmanie právneho rámca týkajúceho sa futbalových hráčov na európskej úrovni a aby sa overilo, či sa práva týkajúce sa voľného pohybu pracovníkov, ako sú zakotvené v práve EÚ, uplatňujú konzistentne.

Thank you for your support, Luis Rodriguez