Verwaltung

Dėl vienodo futbolo teisėjų pripažinimo Europos Sąjungoje

Luis Rodriguez
  1. Launched 14/01/2020

Peticijos pateikėjas skundžiasi, kad visose valstybėse narėse taikomos skirtingos taisyklės dėl futbolo teisėjų, o tam tikrose šalyse tokių taisyklių apskritai nėra. Peticijos pateikėjas pažymi, kad visoje Europoje darbuotojai turi turėti vienodą statusą, t. y. kad vienoje ES šalyje tam tikrą darbą dirbantis darbuotojas turėtų tokį patį statusą ir pripažinimą kitoje ES šalyje ir nepatirtų jokios formos diskriminacijos. Peticijos pateikėjas prašo atlikti tyrimą ir Europos lygmeniu išnagrinėti su futbolo teisėjais susijusią teisinę sistemą bei patikrinti, ar nuosekliai taikomos ES teisėje įtvirtintos teisės dėl laisvo darbuotojų judėjimo.

Thank you for your support, Luis Rodriguez