Verwaltung

Labdarúgó-bírók Európai Unión belüli egyenlő elismerésének szükségességéről

Luis Rodriguez
  1. Launched 14/01/2020

A petíció benyújtója kifogásolja, hogy a labdarúgó-bírókra és szerepükre vonatkozó szabályozások uniós tagállamonként eltérőek, és hogy egyes államokban nincs hatályos szabályozás. A petíció benyújtója rámutat arra, hogy az európai munkavállalók jogállásának egyenlőnek kell lennie, azzal a feltétellel, hogy ha egy munkavállaló egy adott munkát végez egy adott uniós országban, akkor bármely más uniós országban egyenlő jogállással és elismeréssel kell rendelkeznie, és nem lehet kitéve semmilyen megkülönböztetésnek. A petíció benyújtója kéri, hogy készítsenek tanulmányt a labdarúgó-bírókkal kapcsolatos európai szintű jogi keret vizsgálata, valamint annak ellenőrzése céljából, hogy a munkavállalók szabad mozgására vonatkozó, az uniós jogban rögzített jogokat következetesen alkalmazzák-e.

Thank you for your support, Luis Rodriguez