Verwaltung

Par nepieciešamību pēc futbola tiesnešu vienlīdzīgas atzīšanas Eiropas Savienībā

Luis Rodriguez
  1. Launched 14/01/2020

Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas par to, ka dažādās ES dalībvalstīs noteikumi attiecībā uz futbola tiesnešiem un viņu lomu ir atšķirīgi un ka dažās valstīs nav spēkā nekādi noteikumi. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Eiropas darba ņēmēju statusam ir jābūt vienlīdzīgam, kas nozīmē, ka, ja darba ņēmējs veic konkrētu darbu vienā ES valstī, viņam ir jābūt līdzvērtīgam statusam un viņš ir jāatzīst jebkurā citā ES valstī, kā arī viņu nedrīkst pakļaut nekādai diskriminācijai. Lūgumraksta iesniedzējs lūdz veikt pētījumu, kurā tiktu izvērtēts tiesiskais regulējums attiecībā uz futbola tiesnešiem Eiropas līmenī un pārbaudīts, vai ES tiesību aktos noteiktās tiesības attiecībā uz darba ņēmēju brīvu pārvietošanos tiek piemērotas konsekventi.

Thank you for your support, Luis Rodriguez