Bildung

Om diskriminerende behandling af midlertidigt ansatte lærere, som er udstationeret i spanske offentlige forvaltninger i udlandet 

G. F.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched 15/01/2020
  2. Collection yet 9 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Andrageren klager over, at de spanske offentlige forvaltninger overtræder direktiv 1999/70/EF om rammeaftalen vedrørende tidsbegrænset ansættelse, der er indgået af EFS, UNICE og CEEP, eftersom de ikke dækker udgifterne til at udstationere midlertidigt ansatte lærere i et andet land, mens de derimod dækker disse udgifter for andre lærere, som udfører det samme arbejde som udstationerede lærere. Andrageren mener, at der er en klar lønforskel til fordel for de udstationerede tjenestemænd, hvilket kan være i strid med direktiv 1999/70/EF. Andrageren klager også over den manglende sygesikring for midlertidigt ansatte lærere i tredjelande og over, at de spanske myndigheder ikke sørger for deres opholdstilladelse, og at de betragtes som turister i det land, hvor de arbejder. Andrageren påpeger, at fastansatte tjenestemænd får diplomatpas og andre privilegier, fordi de arbejder i udlandet.

Thank you for your support, G. F.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now