Umwelt

Nicolas Laarman ühenduse Pollinis France nimel SDHI-fungitsiidide kasutamise mõju kohta inimtervisele ja ökosüsteemidele

POLLINIS France
1.395 Supporters 1.395 in Europäische Union
  1. Launched November 2019
  2. Time remaining 12 days

Petitsiooni esitaja väidab, et olenemata SDHI-fungitsiidide kasulikest aspektidest on nendega kaasneval kahjul laastav mõju mitmele teisele elusorganile, sõltuvalt SDHI-fungitsiididega kokku puudutud ajast ja annustest. Tema sõnul ei võta kehtiv õigusraamistik nõuetekohaselt arvesse pidevalt ajakohastatavaid teaduslikke andmeid ning katsemetoodika ei ole asjakohane fungitsiidide tõsise ohu mõõtmiseks. Petitsiooni esitaja toob välja hulga teaduslikke andmeid, milles rõhutatakse SDHI-fungitsiidide kasutamisega seotud tõsiseid ohte. Ta nõuab, et Euroopa Parlament hindaks uuesti nende ainete mõju inimtervisele, ökosüsteemidele ja tolmeldavatele putukatele, nagu on sätestatud määruses (EÜ) nr 1107/2009 taimekaitsevahendite turulelaskmise kohta.

Thank you for your support, POLLINIS France

openPetition international