Finanzen

în numele Asociației federale germane a clinicilor private (Bundesverbandes Deutscher Privatkliniken e.V.), privind transpunerea Directivei privind taxa pe valoarea adăugată în legislația germană

Bundesverband Deutscher Privatkliniken e.V.
50 Supporters 50 in European Union
  1. Launched 08/11/2019

Petiționarul scrie faptul că clinicile private care dețin o licență în temeiul articolul 30 din Codul sectorial, dar care nu sunt incluse într-un plan federal al spitalelor de stat, în temeiul articolul 108 din Codul muncii, beneficiază de un regim de TVA diferit față de spitalele incluse într-un plan al spitalelor, deși oferă aceleași atât de necesare servicii medicale. El roagă Parlamentul European să ceară modificarea legislației germane pentru a transpune în legislația națională privind impozitul pe cifra de afaceri principiul neutralității fiscale, consacrat în Directiva TVA.

Thank you for your support, Bundesverband Deutscher Privatkliniken e.V.