Finanzen

Héa-irányelv német nemzeti jogba való átültetéséről

Bundesverband Deutscher Privatkliniken e.V.
45 Supporters 45 in European Union
  1. Launched 08/11/2019

A petíció benyújtója szerint az ipari tevékenységekre irányadó rendelet 30. cikke alapján engedélyezett magánklinikák, amelyek nem tagjai a társadalombiztosítási törvénykönyv 108. cikke szerinti, az állami kórházakra vonatkozó szövetségi tervnek, eltérő bánásmódban részesülnek a HÉA szempontjából, mint azok a kórházak, amelyek tagjai a kórházakra vonatkozó tervnek, annak ellenére, hogy ugyanazokat a szükséges orvosi szolgáltatásokat biztosítják. Felszólítja az Európai Parlamentet, hogy szorgalmazzon változástatokat a német jogszabályokban, hogy a héa-irányelvben foglalt adósemlegesség elvét átültessék a forgalmi adóról szóló német nemzeti törvényekbe.

Thank you for your support, Bundesverband Deutscher Privatkliniken e.V.