Der repræsenterer sammenslutningen af europæiske producenter af grøn energi (UEGEP), om påstået fordrejning af konkurrencereglerne på det bulgarske energimarked 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
34 34 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Andrageren hævder, at der er tre bulgarske energidistributionsselskaber, der i en dominerende stilling har tilladelse til at drive virksomhed. På den ene side hævder hun, at de køber energi fra 273 producenter af vedvarende energi under programmet for udvikling af landdistrikter til en lavere pris end den, de skulle betale i henhold til deres kontraktlige forpligtelser. På den anden side hævder hun, at de samme energidistributionsselskaber køber energi fra virksomheder, der har nydt godt af national og EU-finansiering, til en højere pris end den, der er fastsat i henhold til lovgivningen. Hun hævder, at ovennævnte praksis udgør en overtrædelse af den bulgarske konkurrencelov samt af artikel 106, stk. 1, og artikel 102 i TEUF.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now