Versorgung

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Peticijos pateikėja yra advokatė, kuri pateikė peticiją savo klientės vardu. Peticijos pateikėja paaiškina, kad banko ir jos klientės sudarytoje paskolos sutartyje yra nesąžiningų sąlygų, kurios leidžia bankui padidinti palūkanų normas. Bankas suklaidino klientę pasirašyti sutartį neįrodžius savo pajamų. Tačiau 2010 m. bankas įsigijo vykdomąjį raštą, neinformavęs klientės ir neturėdamas teisės to daryti, kadangi klientė kas mėnesį mokėjo paskolą. Ji padavė teisinį skundą, kurį išnagrinėjęs teismas padarė išvadą, kad sutartyje iš tiesų yra nesąžiningų sąlygų ir kad bankas suklaidino klientę. Tada bankas, privataus antstolio padedamas, ėmė tvarkyti klientės buto nuosavybės teisių atėmimą. Peticijos pateikėja, nebeturėdama kitos išeities, kreipiasi į Europos institucijas, prašydama imtis veiksmų jos atveju, kadangi Bulgarijos teismai neapgynė jos teisių.

Thank you for your support, Милена Димитрова