Gesundheit

?B. ühenduse Alpe Adria Green nimel Itaalias Trieste provintsis asuva terasetehase põhjustatud reostusest tulenevate probleemide kohta

E. P.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja väljendab muret seoses tõsise ohuga, mida inimeste tervisele ja keskkonnale põhjustab reostus, mis tuleneb Trieste provintsis Seravolas asuvast terasetehasest, kus on nähtavasti ületatud benseeni, PM10 -osakeste ja polütsükliliste aromaatsete süsivesinike (PAH) ülempiiri. Ta juhib tähelepanu ka sellele, et lähedusse ladestatud ohtlikud jäätmed põhjustavad pinnase-, põhjavee- ja merereostust. Ta rõhutab, et Euroopa rahvatervise ja keskkonnakaitse valdkonnas on oluline kohaldada ettevaatusprintsiipi. Lõpuks nõuab ta ELi õigusaktide rikkumise eest Itaalia suhtes menetluse algatamist.

Thank you for your support, E. P.