Umwelt

Za sdružení Agaete Sin MacroMuelle ve věci rozšíření přístavu v Las Nieves (Agaete) na ostrově Gran Canaria

Salvar Agaete Sin MacroMuelle
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel petice si stěžuje na nedostatečnou transparentnost a chybějící informace o pracích na rozšíření přístavu v Agaete a na to, že neexistuje požadované aktuální posouzení vlivů na životní prostředí. Podle předkladatelova názoru nebyla navržena žádná vhodná kompenzační opatření ani nebyl posouzen dopad prací na mořský ekosystém, který se po rozšíření přístavu radikálně promění. Projekt je z 85 % financován z prostředků EFRR. Předkladatel žádá, aby bylo financování projektu přezkoumáno z hlediska nedodržení ustanovení směrnic EU a aby byl projekt pozastaven.

Thank you for your support, Salvar Agaete Sin MacroMuelle
pro