Umwelt

Borja Monreal Gainza ühenduse Agaete Sin MacroMuelle nimel sadama Puerto de las Nieves (Agaete) laiendamise kohta Gran Canarial

Salvar Agaete Sin MacroMuelle
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja kaebab, et Agaetes toimuvate sadama laiendustööde kohta ei anta piisavalt läbipaistvat teavet ning puuduvad vajalikud ajakohastatud keskkonnamõju uuringud. Petitsiooni esitaja sõnul ei ole esitatud asjakohaseid asendusmeetmeid ega hinnatud mõju mereökosüsteemile, mis muutub oluliselt pärast sadama laiendustöid. Projekti rahastatakse 85% ulatuses Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Petitsiooni esitaja palub läbi vaadata projekti rahastamise, kuna see ei vasta ELi direktiividele, ning projekti peatada.

Thank you for your support, Salvar Agaete Sin MacroMuelle
pro