Umwelt

în numele asociației „Agaete Sin MacroMuelle”, privind extinderea portului Las Nieves (Agaete) din Gran Canaria

Salvar Agaete Sin MacroMuelle
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul reclamă lipsa de transparență și de informații disponibile cu privire la lucrările de extindere a portului din Agaete și absența unei evaluări actualizate a impactului asupra mediului. Potrivit petiționarului, nu au fost propuse măsuri compensatorii adecvate și nici nu a fost evaluat impactul asupra ecosistemului marin, care se va schimba radical ca urmare a lucrărilor de extindere a portului. Proiectul este finanțat în proporție de 85 % din fonduri FEDER. Petiționarul solicită revizuirea finanțării proiectului în caz de nerespectare a directivelor UE, sau chiar suspendarea proiectului.

Thank you for your support, Salvar Agaete Sin MacroMuelle
pro