Umwelt

Ve věci řešení kritického znečištění ovzduší v Bukurešti a v sousedních oblastech

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Předkladatel petice se obrací na Evropský parlament s žádostí o podporu při hledání a provádění nejrychlejšího řešení problému znečištění ovzduší v Bukurešti a v sousedních oblastech. Předkladatel tvrdí, že jsou vážně překračovány parametry kvality ovzduší a že ve vzduchu je visačka toxická, zatímco občané nemohou identifikovat svůj původ Tento problém se stal ještě kritičtější v důsledku pandemie COVID-19, kdy lidé byli omezeni na jejich apartmány, kteří nemohou mít přístup do čerstvého vzduchu. Obrací se na Evropský parlament, aby podnikl kroky k prošetření situace a předal informace o tom, jak postupovat v případě zjištění porušení právních předpisů EU.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international