Umwelt

Par kritiskā gaisa piesārņojuma novēršanu Bukarestē un tās apkaimē

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Lūgumraksta iesniedzējs vēršas pie Eiropas Parlamenta, aicinot palīdzēt atrast un ieviest ātrākos risinājumus gaisa piesārņojuma novēršanai Bukarestē un tās apkaimē. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka gaisa kvalitātes rādītāju robežvērtības ir būtiski pārsniegtas un ka gaisā ir jūtama toksiska smaka, taču iedzīvotāji nevar noteikt tās izcelsmi. Covid-19 pandēmijas dēļ šī problēma ir kļuvusi vēl aktuālāka, jo cilvēki ir iesprostoti savos mājokļos un viņiem nav pieejams svaigs gaiss. Viņš aicina Eiropas Parlamentu izmeklēt šo situāciju un sniegt informāciju par to, kas tiks darīts, ja tiks konstatēti ES tiesību akti pārkāpumi.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international