Umwelt

Dėl kovos su kritine oro tarša Bukarešte ir aplinkinėse vietovėse

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Peticijos pateikėjas kreipiasi į Europos Parlamentą, norėdamas paprašyti jo paramos ieškant ir įgyvendinant greičiausius sprendimus, siekiant išspręsti oro taršos Bukarešte ir aplinkinėse vietovėse klausimą. Peticijos pateikėjas tvirtina, kad oro kokybės parametrai gerokai viršijami ir kad ore tvyro nuodingas kvapas, o piliečiai negali nustatyti jo kilmės. Ši problema tapo dar opesnė dėl COVID-19 pandemijos, žmonėms nurodžius likti namuose be galimybės būti gryname ore. Jis kreipiasi į Europos Parlamentą, kad šis ištirtų padėtį ir pateiktų informaciją, kokių priemonių bus imtasi, jeigu bus nustatyta ES teisės aktų pažeidimų.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international