Umwelt

Privind combaterea poluării atmosferice critice din București și din zonele învecinate

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

Petiționarul dorește să contacteze Parlamentul European pentru a solicita sprijinul său în găsirea și adoptarea celor mai rapide soluții pentru a rezolva problema poluării aerului în București și în zonele învecinate. Petiționarul susține că parametrii de calitate a aerului sunt depășiți în mod grav și că în aer există un miros toxic a cărui origine cetățenii nu o pot identifica. Această problemă s-a agravat și mai mult din cauza epidemiei de COVID-19, oamenii fiind nevoiți să rămână în apartamentele lor și neavând acces la aer curat. Petiționarul se adresează Parlamentului European pentru a lua măsuri în vederea investigării situației și a transmiterii de informații cu privire la acțiunile care vor fi întreprinse în cazul în care au fost detectate încălcări ale legislației UE.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international