Umwelt

Bukarestben és a szomszédos területeken tapasztalható kritikus légszennyezés megoldásáról

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

A petíció benyújtója az Európai Parlament támogatását kéri a Bukarest és a szomszédos területek légszennyezettségének ügyét kezelő leggyorsabb megoldások megtalálása és végrehajtása tekintetében. A petíció benyújtójának állítása szerint a levegő minőségére vonatkozó felső határokat jelentősen túllépik, és a levegő mérgező szagú, de a polgárok nem tudják, mitől. Ez a probléma a Covid19 járvány miatt még súlyosabb, hiszen az embereknek a lakásukban kell maradniuk, nem mehetnek ki a szabadba. A petíció benyújtója arra kéri az Európai Parlamentet, hogy vizsgálja ki a helyzetet, és adjon tájékoztatást arról, hogy mi fog történni, ha valóban bebizonyosodik az uniós jogszabályok megsértése.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international