Umwelt

1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Vlagatelj peticije se obrača na Evropski parlament, da bi ga prosil za podporo pri iskanju in izvajanju najhitrejših rešitev za odpravo težave onesnaženosti zraka v Bukarešti in na sosednjih območjih. Vlagatelj peticije trdi, da so parametri kakovosti zraka močno preseženi in da je v zraku strupen vonj, katerega izvora državljani ne morejo opredeliti. Težava je zaradi pandemije COVID19 postala še resnejša, saj ljudje ne smejo zapuščati stanovanj in zato nimajo dostopa do svežega zraka. Evropski parlament poziva, naj sprejme ukrepe za preučitev razmer in posreduje informacije o tem, kakšni bodo ukrepi v primeru, da se ugotovijo kršitve zakonodaje EU.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international