Umwelt

O riešení kritického znečistenia ovzdušia v Bukurešti a susedných oblastiach

Remus Petre
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Predkladateľ kontaktuje Európsky parlament s cieľom požiadať o podporu pri hľadaní a implementácii čo najrýchlejších riešení na vyriešenie problému znečistenia ovzdušia v Bukurešti a susedných oblastiach. Predkladateľ tvrdí, že parametre kvality ovzdušia sú vážne prekročené a že vo vzduchu visí toxický zápach, pričom občania nedokážu identifikovať jeho pôvod. Tento problém sa stal ešte kritickejším v dôsledku pandémie COVID-19, pretože ľudia musia zostávať vo svojich bytoch a nemajú prístup na čerstvý vzduch. Žiada Európsky parlament, aby prijal opatrenia na prešetrenie situácie a poskytol informácie o tom, čo sa stane, ak sa zistia porušenia právnych predpisov EÚ.

Thank you for your support, Remus Petre

openPetition international