Arbeit

Ve věci diskriminace a nepřiměřených podmínek pracovníků, kteří vykonávají svou činnost na základě smlouvy na dobu neurčitou, ze strany kyperských orgánů

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatelka uvádí, že kyperské orgány nejednají v souladu s právními předpisy EU, neboť oproti kariérním úředníkům diskriminují jak pracovníky se smlouvou na dobu určitou, tak i pracovníky se smlouvou na dobu neurčitou. Tvrdí, že Kypr svou vnitrostátní legislativou přijatou v roce 2016 porušuje směrnici 1999/70/ES. Uvádí, že smlouvy na dobu neurčitou poškozují práva, výhody a ochranu osob, které na základě takové smlouvy vykonávají svou činnost a odvádějí stejnou práci jako kariérní úředníci.

Thank you for your support, E. P.