Arbeit

Privind discriminarea și clauzele abuzive în angajarea pe durată nedeterminată a lucrătorilor de către autoritățile cipriote

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționara susține că autoritățile cipriote nu respectă legislația UE, discriminând lucrătorii temporari și lucrătorii angajați cu contracte pe durată nedeterminată, în comparație cu funcționarii publici titulari. Petiționara susține că Cipru încalcă Directiva 1999/70/CE prin legislația sa națională adoptată în 2016. Ea susține că în contractele pe durată nedeterminată sunt afectate drepturile, beneficiile și protecția acordate persoanelor recrutate în temeiul respectivului regim, care desfășoară aceeași activitate ca și funcționarii publici titulari.

Thank you for your support, E. P.