Arbeit

Par diskrimināciju un negodīgiem noteikumiem uz nenoteiktu laiku darbā pieņemtiem darba ņēmējiem, ko veic Kipras iestādes

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzēja apgalvo, ka Kipras varas iestādes neievēro ES tiesību aktus, diskriminējot pagaidu darba ņēmējus un tos, kas nodarbināti uz nenoteiktu laiku noslēgtos līgumos, salīdzinājumā ar civildienesta ierēdņiem. Viņa apgalvo, ka Kipra ir pārkāpusi Direktīvu 1999/70/EK, pamatojoties uz šīs valsts tiesību aktiem, kas pieņemti 2016. gadā. Viņa sūdzas, ka līgumi uz nenoteiktu laiku rada kaitējumu tiesībām, pabalstiem un aizsardzībai, ko piešķir personām, kas pieņemtas darbā saskaņā ar šo vienošanos un kas veic tādu pašu darbu, kuru veic valsts ierēdņi.

Thank you for your support, E. P.