Arbeit

Dėl Kipro valdžios institucijų vykdomos darbuotojų diskriminacijos ir nesąžiningų neterminuotų darbo sutarčių sudarymo sąlygų

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėja teigia, kad Kipro valdžios institucijos nesilaiko ES teisės aktų nuostatų, nes diskriminuoja laikinuosius darbuotojus ir įdarbintus pagal neterminuotas darbo sutartis darbuotojus, palyginti su pagal neterminuotas darbo sutartis dirbančiais valstybės tarnautojais. Ji tvirtina, kad Kipras pažeidžia Direktyvą 1999/70/EB dėl savo nacionalinių įstatymų, priimtų 2016 m. Ji teigia, kad pagal neterminuotas darbo sutartis pažeidžiamos asmenų, įdarbintų pagal tokias sutartis ir atliekančių tą patį darbą, kurį atlieka valstybės tarnautojai, teisės, taip pat pagal jas nukenčia išmokos ir minėtiems asmenims suteikiama apsauga.

Thank you for your support, E. P.