Umwelt

Változtatás szükségességéről az Európai Unió energetikai és környezetvédelmi politikájában a hulladékkezelés és -gazdálkodás terén  

Plataforma Toledo Aire Limpio
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
15 Supporters 15 in European Union
3% from 500 for quorum
  1. Launched 17/10/2019
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt szeretné, ha változna a hulladékkezelésre és -gazdálkodásra vonatkozó energia- és környezetvédelmi politika, megelőzve ezáltal a hulladékégetés által okozott káros hatásokat, amelyek véleménye szerint például La Sagrában (Toledo) jelentkeztek. Állítása szerint La Sagra területén rendkívül súlyos a szennyezettség, amely a térségben található két nagy cementgyárból származik. A petíció benyújtója arról is beszámol, hogy a toledói olajfatermő régióban az „orujo” szeszes italokat gyártó üzemeknek káros a kibocsátása, és olajos füstöt juttatnak a levegőbe, ami áthatja a helyi otthonokat, és légzési problémákat okoz a helyi lakosok körében. A petíció benyújtója úgy véli, hogy jelentős eltérés van aközött, hogy mit ír elő az EU a környezetvédelmi jogszabályaiban, és mi történik ténylegesen a helyszínen, ahogyan a Kasztília-La Mancha autonóm közösségben működő körforgásos gazdaság példája is mutatja.

Thank you for your support, Plataforma Toledo Aire Limpio

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now