Umwelt

ühenduse „Plataforma Toledo Aire Limpio“ nimel vajaduse kohta muuta Euroopa Liidu energia- ja keskkonnapoliitikat jäätmekäitluse ja -hoolduse vallas

Plataforma Toledo Aire Limpio
15 Supporters 15 in European Union
  1. Launched 17/10/2019

Petitsiooni esitaja soovib, et muudetaks jäätmekäitluse ja -hoolduse valdkonna energia- ja keskkonnapoliitikat, et teha lõpp kahjulikule mõjule, mis tekib jäätmepõletuse tagajärjel, nagu tema arvamusel on toimunud La Sagras (Toledo). Tema sõnul kannatab La Sagra erakordselt raske saastekoormuse all, mis on pärit piirkonnas asuvast kahest suurest tsemendivabrikust. Petitsiooni esitaja annab ka teada, et Toledo oliivikasvatuspiirkonnas asuvad tehased toodavad pressimisjääkidest alkoholi (nn orujo), ning et tootmise käigus tekib rasvane suits, mis tungib kohalikesse elumajadesse ja põhjustab sealsetele elanikele hingamisprobleeme. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et on märkimisväärne erinevus selle vahel, mida EL oma keskkonnaalastes õigusaktides sätestab ja selle vahel, mis tegelikult toimub, nagu võib näha Castilla–La Mancha autonoomse piirkonna ringmajanduse näitel.

Thank you for your support, Plataforma Toledo Aire Limpio