Umwelt

Plataforma Toledo Aire Limpio
15 Supporters 15 in European Union
  1. Launched 17/10/2019

Předkladatel si přeje změnit energetickou a environmentální politiku v oblasti zpracování odpadů a nakládání s nimi, aby se zabránilo škodlivým účinkům spalování odpadů, k nimž podle něj dochází v oblasti La Sagra (Toledo). Uvádí, že La Sagra trpí extrémně silným znečištěním pocházejícím ze dvou velkých cementáren, které se nacházejí v této oblasti. Předkladatel také uvádí, že závody vyrábějící pálenku orujo v olivovníkové oblasti Toleda produkují emise a vypouštějí do vzduchu mastný kouř, který prostupuje místními domy a způsobuje obyvatelům dýchací problémy. Předkladatel se domnívá, že existuje značný nesoulad mezi tím, co EU stanoví ve svých právních předpisech v oblasti životního prostředí, a tím, co se skutečně děje na místě, jak je vidět v oběhovém hospodářství v autonomní oblasti Kastilie-La Mancha.

Thank you for your support, Plataforma Toledo Aire Limpio