Umwelt

în numele asociației „Plataforma Toledo Aire Limpio”, privind nevoia de schimbare a politicii Uniunii Europene în materie de energie și mediu în ceea ce privește tratarea și gestionarea deșeurilor

Plataforma Toledo Aire Limpio
13 Supporters 13 in European Union
  1. Launched 17/10/2019

Petiționarul dorește ca politica energetică și de mediu privind tratarea și gestionarea deșeurilor să fie modificată pentru a pune capăt efectelor dăunătoare ale incinerării deșeurilor, cum crede că este cazul în La Sagra (Toledo). Acesta afirmă că La Sagra este afectată de o poluare extremă cauzată de cele două mari fabrici de ciment situate în zonă. Petiționarul mai menționează că instalațiile care produc băutura orujo în regiunea din Toledo unde se cultivă măslini produc emisii și emană un fum unsuros în aer, care pătrunde în casele localnicilor și cauzează probleme de respirație locuitorilor. Petiționarul consideră că există discrepanțe semnificative între ceea ce stipulează UE în legislația sa de mediu și ceea ce se întâmplă în realitate, astfel cum arată economia circulară din comunitatea autonomă Castilla La Mancha.

Thank you for your support, Plataforma Toledo Aire Limpio