Umwelt

Dėl būtinybės keisti Europos Sąjungos energetikos ir aplinkos apsaugos politiką atliekų tvarkymo ir valdymo srityje

Plataforma Toledo Aire Limpio
13 Supporters 13 in European Union
  1. Launched 17/10/2019

Peticijos pateikėjas pageidauja, kad būtų pakeista energetikos ir aplinkos apsaugos politika atliekų tvarkymo ir valdymo srityje, siekiant užkirsti kelią žalingam poveikiui, kurį kelia atliekų deginimas; toks žalingas poveikis, peticijos pateikėjo nuomone, atsirado La Sagra vietovėje (Toledas). Peticijos pateikėjas teigia, kad La Sagra vietovę labai užteršė dvi didelės toje vietovėje veikiančios cemento gamyklos. Peticijos pateikėjas taip pat informuoja, kad iš likerio „liquor orujo“ varyklų alyvuoges auginančiame Toledo regione į orą patenka daug išlakų ir riebių dūmų debesų, kurie nusėda ant vietos gyventojų namų ir sukelia kvėpavimo problemų vietos gyventojams. Peticijos pateikėjas mano, kad ES nustatytos aplinkos apsaugos teisės aktų nuostatos labai skiriasi nuo faktinių veiksmų, tokį įspūdį galima susidaryti žiūrint į žiedinę ekonomiką Kastilija-La Mančos autonominiame regione.

Thank you for your support, Plataforma Toledo Aire Limpio