Už pažangesnį elektroninių cigarečių reglamentavimą

Dustin DAHLMANN
Europos Komisija
0 Supporters 0 in European Union
Petition process is finished
  1. Launched February 2019
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Finished

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

Raginame ES Komisiją panaikinti Direktyvos 2014/40/ES 20 straipsnį ir parengti specialų teisės aktą, kuriame elektroninėms cigaretėms skirti rūkalai aiškiai atskiriami nuo tabako gaminių ir vaistų. Panaikinti Direktyvos 2014/40/ES 20 straipsnį ir pakeisti jį specialiu moksliniais įrodymais pagrįstu ir vidaus rinkos principus atitinkančiu teisės aktu, kuriame elektroninėms cigaretėms skirti rūkalai atskiriami nuo tabako gaminių ir vaistų; užtikrinti, kad naujame teisės akte būtų reikalaujama laikytis jaunimą saugančių kokybės, saugos bei gamybos standartų ir atsakingos rinkodaros praktikos; elektroninių cigarečių politikos priemonėmis turėtų būti skatinamos inovacijos, o tradicinių ir elektroninių cigarečių vartotojams suteikiama aiški informacija apie sveikesnius tabako pakaitalus ir galimybės juos vartoti.

Thank you for your support, Dustin DAHLMANN