Umwelt

Privind o presupusă încălcare a legislației UE în materie de mediu ca urmare a construirii unui drum expres printr-un sit Natura 2000

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul și alți locuitori dintr-o comună aflată în valea râului Bobrza informează cu privire la o posibilă încălcare a normelor care reglementează procedura de autorizare a construcției drumului expres S-74, care trece printr-un sit Natura 2000. Autorizația de mediu pentru proiect a fost redactată pe baza unui raport privind evaluarea impactului asupra mediului care includea șase variante diferite ale traseului. În cele din urmă, la presiunea publicului, directorul regional pentru protecția mediului a ales varianta care circulă prin zona protejată a râului Bobrza, inclusiv prin habitatele unor specii protejate de animale și păsări. În plus, petiționarii susțin că proiectul ar putea dăuna mediului înconjurător și ar putea duce la creșterea nivelului de zgomot și al emisiilor de gaze de eșapament.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international