Umwelt

Dėl tariamo ES aplinkos apsaugos teisės aktų pažeidimo dėl greitkelio tiesimo „Natura 2000“ vietovėje

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas ir kiti Bubro upės slėnyje įsikūrusios bendruomenės nariai pateikia informaciją apie galimą taisyklių, kuriomis nustatyta leidimo procedūra dėl greitkelio S-74, besidriekiančio per „Natura 2000“ vietovę, statybos, pažeidimą. Aplinkos apsaugos leidimas projektui buvo parengtas, remiantis poveikio aplinkai informaciniu pranešimu, kuriame nurodyti šeši skirtingi galimi maršrutai. Galiausiai dėl visuomenės spaudimo Regiono aplinkos apsaugos direktorius pasirinko maršrutą, kuris driekiasi per Bubro upės apsaugos rajoną, taip pat per saugomų gyvūnų ir paukščių rūšių buveines. Be to, peticijos pateikėjai teigia, kad projektu gali būti padaryta žalos aplinkai ir dėl jo gali padidėti triukšmas ir išmetamųjų teršalų lygiai.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international