Umwelt

Európai Unió környezetvédelmi jogszabályainak állítólagos megsértéséről egy Natura 2000 területen áthaladó gyorsforgalmi út építésével

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója és a Bobrza-folyó völgyében található közösség más lakói a Natura 2000 területen áthaladó S-74 számú gyorsforgalmi út építésével kapcsolatos engedélyezési eljárásra vonatkozó szabályok lehetséges megsértéséről számolnak be. A projekt környezetvédelmi engedélyét egy olyan környezeti hatásvizsgálat alapján adták ki, amely hat különböző vonalvezetési opciót tartalmazott. Végső soron a nyilvánosság nyomására a környezetvédelemért felelős regionális igazgató egy olyan opciót választott, amely a Bobrza-folyó völgyének védett területén, valamint védett állat- és madárfajok élőhelyein keresztül vezet. Emellett a petíció benyújtói azt is állítják, hogy a projekt károsíthatja a környezetet, és a zajszint valamint a károsanyag-kibocsátás szintjének emelkedésével járhat.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international