Umwelt

Par ES vides tiesību aktu iespējamu pārkāpumu saistībā ar automaģistrāles būvniecību Natura 2000 teritorijā

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs un citi Bobrza upes ielejā esošās komūnas iedzīvotāji sniedz informāciju par atļauju izsniegšanas procedūras noteikumu iespējamu pārkāpumu saistībā ar automaģistrāles S-74 būvniecību, kas šķērso Natura 2000 teritoriju. Projekta vides atļauja tika izstrādāta, pamatojoties uz ziņojumu par ietekmi uz vidi, kurā bija iekļauti seši dažādi maršruta varianti. Galu galā sabiedrības spiediena dēļ reģionālais vides aizsardzības direktors izvēlējās variantu, kas šķērso Bobrza upes aizsargājamo teritoriju, kā arī aizsargājamo dzīvnieku un putnu sugu dzīvotnes. Turklāt lūgumraksta iesniedzēji apgalvo, ka projekts var pasliktināt vidi un palielināt trokšņa un izplūdes gāzu emisiju līmeni.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international