Arbeit

Privind o presupusă discriminare cu privire la neprelungirea contractului său de muncă și incompatibilitatea cu legislația vamală a Uniunii 

Wojciech Zieliński
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
24 Supporters 24 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul a lucrat ca lucrător în cadrul serviciului vamal din Polonia din 1993 și a fost responsabil de controlul vamal. Petiționarul este unul din numeroșii lucrători vamali care au fost concediați în 2017, atunci când contractele de muncă ale acestora nu au fost prelungite, cu alte cuvinte, nu li s-a oferit un alt loc de muncă în urma modificării statului legal al serviciilor vamale. Aceste servicii au fost integrate în structura Administrației Fiscale Naționale sub denumirea de Servicii vamale și fiscale. Potrivit petiționarului, acestuia nu i s-a oferit niciun alt loc de muncă întrucât a fost membru al sindicatului Celnicy PL și s-a implicat activ în protestele lucrătorilor vamali împotriva schimbării procedurilor de angajare. De asemenea, petiționarul aduce în discuție concedierea sa care, ținând cont de statutul legal specific, îl exclude de la protecție judiciară, pe care o consideră nu numai contrară legislației poloneze, dar și Cartei drepturilor fundamentale a UE.

Thank you for your support, Wojciech Zieliński

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now