Zusammenleben

Par Vācijas bērnu un jauniešu aizsardzības iestādes Jugendamt un Vācijas valsts diskriminējošo praksi pret nevācu izcelsmes vecākiem bērnu pārrobežu aizbildnības lietās

Mariapia Tolo
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja sūdzas par attieksmi, ko viņa definē kā sistēmisku diskrimināciju pret nevācu izcelsmes vecākiem pārrobežu strīdos par vecāku atbildību un bērna aizbildnību. Lūgumraksta iesniedzēja apgalvo, ka Vācijas ģimenes tiesību sistēma ar Vācijas bērnu un jauniešu aizsardzības iestādes (Jugendamt) starpniecību vienmēr piešķir bērna aizbildnību vācu izcelsmes vecākam, apgalvojot, ka tā vēlas aizsargāt bērna intereses. Lūgumraksta iesniedzēja atsaucas uz savu personīgo situāciju — pēc laulībām Itālijā viņa 2015. gadā kopā ar vīru pārcēlās uz Vāciju, un šajā gadā piedzima viņu bērns. Lūgumraksta iesniedzēja arī apgalvo, ka viņa ir cietusi no vardarbības ģimenē. Lūgumraksta iesniedzējs kritizē Vācijas ģimenes tiesas lēmumu, saskaņā ar kuru bērna aizbildnība tika piešķirta viņa tēvam un mātei nebija iespējams barot bērnu ar krūti. Tāpēc lūgumraksta iesniedzējs lūdz Eiropas Parlamentu iejaukties.

Thank you for your support, Mariapia Tolo

openPetition international