Gesundheit

Par pienākumu sniegt medicīnisko palīdzību uz kuģiem un lidmašīnās ES

Simon Baraldi
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Lūgumraksta iesniedzējs aicina ES noteikt, ka lidmašīnās, kas lido Eiropas gaisa telpā, un uz kuģiem, kas šķērso Eiropas teritoriālos ūdeņus, obligāti jābūt medicīniskajam personālam un aprīkojumam (automatizētam defibrilatoram un neatliekamās medicīniskās palīdzības komplektam). Viņš norāda, ka gaisa satiksme Eiropā kļūst arvien intensīvāka, un atsaucas uz 2015. gadā publicētu pētījumu, kurā iekļauta statistika par medicīniskām ārkārtas situācijām lidmašīnās. Viņš arī norāda, ka ASV Federālā aviācijas pārvalde jau sen ir noteikusi, ka lidmašīnās obligāti jābūt neatliekamās medicīniskās palīdzības aprīkojumam un personālam, kas apmācīts sniegt pirmo palīdzību. Viņš aicina ieviest tādu pašu kārtību ES attiecībā uz lidmašīnām un kuģiem, kas šķērso Eiropas teritoriālos ūdeņus. Lūgumraksta iesniedzējs atsaucas uz Līguma par Eiropas Savienības darbību 168. pantu.

Thank you for your support, Simon Baraldi

openPetition international