Umwelt

Par Eiropas tiesību aktu par cilvēku veselības aizsardzību pret rūpnieciskiem ķīmiskiem piesārņotājiem iespējamu sistemātisku neievērošanu

Petitioner
28 Supporters 28 in European Union
Collection finished
  1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs apvienības "Sabiedriskā tiesiskuma padome" vārdā sūdzas par Eiropas tiesību aktu par cilvēku veselības aizsardzību pret rūpnieciskiem ķīmiskiem piesārņotājiem iespējamu sistemātisku neievērošanu Ruses pilsētā Bulgārijā. Viņš atsaucas uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (EK) Nr. 1907/2006, kas attiecas uz ķimikāliju reģistrēšanu, vērtēšanu, licencēšanu un ierobežošanu (REACH), Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 2010/75/ES par rūpnieciskajām emisijām (piesārņojuma integrēta novēršana un kontrole) un Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 2008/1/EK par piesārņojuma integrētu novēršanu un kontroli. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka kāda Ruses pilsētas uzņēmuma ražošanas iekārtas visu diennakti izplata smakas, kas nodara kaitējumu iedzīvotājiem. Viņš arī apgalvo, ka Bulgārijas Republikas atbildīgās iestādes atsakās likt uzņēmumam ievērot Eiropas tiesību aktus.Informācija– Lūgumraksts Nr. 1259/2019 attiecas uz šo pašu jautājumu.

openPetition international