Tiere

1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs nosoda vietējo iestāžu rīcību četros apgabalos ar lielām brūno lāču populācijām, kas tieši ietekmē lāču dzīvotni un liek tiem pamest savas teritorijas, tādējādi palielinot cilvēku un lāču mijiedarbības biežumu. Saskaņā ar lūgumraksta iesniedzēja sniegto informāciju vietējās iestādes ignorē masveida nelikumīgu mežizstrādi un apstiprina dzīvojamo māju celtniecību attālos reģionos, tostarp nacionālajos parkos, kur celtniecība aizliegta ar likumu. Turklāt lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka Rumānija ir viena no nedaudzajām Eiropas valstīm, kas atļauj transportlīdzekļu piekļuvi meža ceļiem, tai nav tiesību aktu vai naudas soda personām, kuras ietekmē savvaļas dzīvnieku uzvedību, un tai nav nekādu savvaļas dzīvniekiem paredzētu tiltu (pāreju), kas tiem ļautu droši pārvietoties pa lielceļiem un automaģistrālēm.