Tiere

F. I.
  1. Launched April 2020
  2. Time remaining 7 months

Peticijos pateikėjas smerkia keturių apskričių, kuriose gyvena didelės rudųjų lokių populiacijos, vietos valdžios institucijų veiksmus, kurie daro tiesioginį poveikį lokių buveinei ir verčia juos palikti savo teritorijas, – dėl to dažnėja žmonių ir lokių susidūrimų. Pasak peticijos pateikėjo, vietos valdžios institucijos nekreipia dėmesio į tai, kad vykdoma masinė neteisėta medienos ruoša, ir suteikia leidimus gyvenamųjų namų statybai atokiose vietovėse, įskaitant nacionalinius parkus, kuriuose statyba draudžiama pagal įstatymą. Be to, peticijos pateikėjas teigia, kad Rumunija yra viena iš nedaugelio Europos šalių, kurioje transporto priemonėms leidžiama važinėti miško keliais, nėra priėmusi teisės aktų ar nustačiusi baudų asmenims, kurie trikdo laukinių gyvūnų elgseną, ir visai nestato laukinių gyvūnų tiltų (ekologinių tiltų), kuriais laukiniai gyvūnai galėtų saugiai kirsti greitkelius ir automagistrales.

Thank you for your support, F. I.

openPetition international