Tiere

Manuela Giacomini loomade heaolu sihtasutuse Animal Welfare Foundation nimel verefarmide ja tiine mära seerum-gonadotropiini (PMSG) kohta

Animal Welfare Foundation
1.410 Supporters 1.410 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja palub, et Euroopa Parlament toetaks Lõuna-Ameerikast tiine mära seerum-gonadotropiini (PMSG) importimise keeldu, võttes arvesse uurimiste tulemusi, mis tõendavad märade julma kohtlemist Uruguays ja Argentinas. PMSGd kasutatakse selleks, et toota veterinaarravimeid põllumajandusloomade, eelkõige sigade fertiilsuse suurendamiseks ELis. Petitsiooni esitaja väidab, et Lõuna-Ameerika verefarmides ei järgita määruse (EL) nr 142/2011 (loomsete kõrvalsaaduste kohta) sätteid seoses loomsete kõrvalsaaduste ja nendest saadud toodete impordi, transiidi ja ekspordiga. Märadele ei kohaldata veterinaarkontrolli ja nende terviseseisund on halb. Riigi ametiasutused ei taga põllumajandustootjate piisavat kontrolli ega auditeerimist. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu ka sellele, et PMSG kasutamine kahjustab Euroopa emiste ja põrsaste tervist ja heaolu ning et sigade fertiilsuse soodustamiseks on olemas alternatiivseid vahendeid. Petitsiooni esitaja rõhutab, et 2 miljonit kodanikku kirjutas alla AVAAZi petitsioonile, et keelustada julmal viisil toodetud PMSG import.

Thank you for your support, Animal Welfare Foundation