Bauvorhaben

Lūgumraksts Nr. 0248/2019, ko iesniedza Itālijas valstspiederīgais Benedetto Rubeti, iebilstot pret to, ka Elbas salā tiek būvēta atsāļošanas rūpnīca, lai nodrošinātu tur neatkarīgu ūdensapgādi

Benedetto Rubetti
  1. Launched October 2019

Lūgumraksta iesniedzējs iebilst pret plānoto atsāļošanas iekārtas būvniecību (darbiem, ko plānots sākt 2019. gada oktobrī) Molas līcī un Capoliveri Lido (Elba). Nesniedzot sīkāku informāciju par attiecīgajām izmaiņām plānos, lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par to, ka neizbēgami tiks kropļota piekrastes līnija un ka viņam ir šaubas par šīs plānotās iekārtas lietderīgumu. Viņš norāda, ka ūdens trūkums šajā salā lielā mērā ir saistāms ar novecojušo ūdensapgādes tīklu (vairāk nekā puse no caurulēm ir bojātas), turklāt ūdeni varētu iegūt no liela ūdens nesējslāņa, kas atrodas zem jūras, un no daudziem salā esošajiem avotiem, neradot kaitējumu videi, ainavai vai dabas resursiem.

Thank you for your support, Benedetto Rubetti