Bauvorhaben

Kuria peticijos pateikėjas prieštarauja gėlinimo įrenginio statybai, kuriuo norima Elbos saloje įrengti nepriklausomą vandentiekį

Benedetto Rubetti
  1. Launched October 2019

Peticijos pateikėjas prieštarauja numatytai gėlinimo įrenginio statybai (numatyta darbus pradėti 2019 m. spalio mėn.) Mola įlankoje ir Capoliveri Lido apskrityje (Elba). Nepateikdamas išsamios informacijos apie atitinkamą plano pakeitimą, peticijos pateikėjas išreiškia susirūpinimą, kad pakrantė bus neišvengiamai subjaurota, ir abejoja dėl planuojamo įrenginio statybos naudos. Peticijos pateikėjas atkreipia dėmesį į tai, kad vandens trūkumą saloje daugiausia lemia pasenęs vandentiekis (kuriame daugiau nei pusė vamzdžių prakiurę), be to, pasak peticijos pateikėjo, vandenį būtų galima išgauti iš didelio povandeninio vandeningojo sluoksnio ir iš daugelio šaltinių saloje, nesukeliant žalos aplinkai, kraštovaizdžiui ar gamtos ištekliams.

Thank you for your support, Benedetto Rubetti