Bauvorhaben

Benedetto Rubetti ja milles väljendatakse vastuseisu veemagestamistehase ehitamisele Elba saare sõltumatu veevarustatuse tagamiseks

Benedetto Rubetti
  1. Launched October 2019

Petitsiooni esitaja on vastu veemagestamistehase kavandatud ehitamisele (tööd peaksid algama oktoobris 2019) Mola lahes ja Lido di Capoliveris (Elba). Petitsiooni esitaja ei nimeta vastava planeerimise muudatuse üksikasju, kuid väljendab muret selle pärast, et rannajoon muutuks vältimatult inetuks. Samuti kahtleb ta kavandatud tehase kasulikkuses. Ta juhib tähelepanu sellele, et veenappus saarel on tingitud peamiselt vananenud veetrassidest (üle poole torudest lekib) ning peale selle oleks võimalik vett saada suurest merealusest põhjaveekihist ja paljudest allikatest saarel endal, kahjustamata keskkonda, maastikku või loodusvarasid.

Thank you for your support, Benedetto Rubetti