Bauvorhaben

Ki jo vlaga Benedetto Rubeti, državljan Italije

Benedetto Rubetti
  1. Launched October 2019

Vlagatelj peticije nasprotuje načrtovani gradnji obrata za razsoljevanje (ki naj bi se začel oktobra 2019) v zalivu Mola in v Capoliveri Lidu na Elbi. Izraža zaskrbljenost, da bo obala nedvomno razpadla in da ima pomisleke glede koristi načrtovane elektrarne, ne da bi navedla podrobnosti o zadevnem predlogu spremembe v zvezi z načrtovanjem. Poudarja, da je pomanjkanje vode na otoku v veliki meri mogoče pripisati zastarelim vodovodom (več kot polovica cevi uhaja), poleg tega pa je mogoče iz velikega podmorskega vodonosnika in iz številnih izvirov na otoku odstraniti vodo, ne da bi to škodovalo okolju, krajini ali naravnim virom.

Informacije

Thank you for your support, Benedetto Rubetti