Bauvorhaben

împotriva construirii unei stații de desalinizare pentru alimentarea independentă cu apă a insulei Elba

Benedetto Rubetti
  1. Launched October 2019

Petiționarul se opune proiectului de construcție a uzinei de desalinizare (lucrări programate să înceapă în octombrie 2019) în Golful Mola și Lido di Capoliveri (Elba). Fără a oferi detalii despre planul urbanistic revizuit al zonei, petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la distrugerea inevitabilă a liniei de țărm și are îndoieli în ceea ce privește beneficiile instalației prevăzute. El subliniază că deficitul de apă de pe insulă este, în mare parte, datorat conductelor de apă învechite (peste jumătate din țevi curg) și că, în plus, apa ar putea fi extrasă dintr-o mare pânză freatică și din numeroase surse prezente chiar pe insulă, fără a afecta mediul, peisajul sau resursele naturale.

Thank you for your support, Benedetto Rubetti