Arbeit

Asociación Sindical Independiente de Justicia -järjestön puolesta, syrjinnästä Espanjan valtion viranomaisten väliaikaisten virkamiesten kohtelussa direktiivin 1999/70/EY vastaisesti  

ACCION SINDICAL INDEPENDIENTE DE JUSTICIA
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
870 Supporters 870 in Europäische Union
100% from 500 for quorum
  1. Launched May 2020
  2. Time remaining 15 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä valittaa, että Espanjan viranomaiset rikkovat Euroopan ammatillisen yhteisjärjestön (EAY), Euroopan teollisuuden ja työnantajain keskusjärjestön (UNICE) ja julkisten yritysten Euroopan keskuksen (CEEP) tekemästä määräaikaista työtä koskevasta puitesopimuksesta 28. kesäkuuta 1999 annettua neuvoston direktiiviä 1999/70/EY ja määräaikaisten sopimusten väärinkäytöstä 31. toukokuuta 2018 annettua Euroopan parlamentin päätöslauselmaa heikentämällä vakavasti tuomioistuinten virkamiesten työoloja. Vetoomuksen esittäjä toteaa, että Espanjan viranomaiset rikkovat tätä säädöstä toistuvasti ja jatkuvasti. Vetoomuksen esittäjä vaatii, että direktiivi 1999/70/EY saatetaan asianmukaisesti osaksi kansallista lainsäädäntöä, kun on kyse tehokkaista ja varoittavista mekanismeista, joilla rangaistaan määräaikaisten työsopimusten väärinkäytöstä väliaikaisiin virkamiehiin, jotka työskentelevät oikeuslaitoksessa (Administración de Justicia). Hän katsoo, että määräaikaisten työsopimusten muuttaminen vakituisiksi on ainoa direktiivin 1999/70/EY mukainen vaihtoehto. Hän vaatii myös peruuttamaan oikeuslaitoksen (Administración de Justicia) yleisten oikeudellisten ja hallinnollisten osastojen valintamenettelyt, kunnes edellä mainitun määräaikaisten sopimusten väärinkäytöstä määrättyjä seuraamuksia koskevan direktiivin säännökset on saatettu asianmukaisesti osaksi kansallista lainsäädäntöä.

Thank you for your support, ACCION SINDICAL INDEPENDIENTE DE JUSTICIA

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international